Fă cunoștință cu Digital Web Properties!

O echipă de oameni tineri, creativi, talentați, pasionați de marketing online și, mai ales, orientați spre performanță!

Proiecte lansate cu succes

Clienţi satisfăcuţi

Site-uri gestionate

Cuvinte livrate

Echipa noastră

Septembrie 2014

Digital Web Properties este fondată de o echipă de 5 oameni, fiecare având câțiva ani de experiență în domeniul marketing-ului digital, toți uniți de pasiunea și ambiția de a construi ceva grozav împreună. Atunci, lucram într-un birou aflat într-un apartament, dar aveam visuri și ambiții foarte mari și dezvoltându-ne progresiv. Acele vremuri în care lucram cot la cot pe masa din bucătărie sau făceam sesiuni de brainstorming cu laptop-urile pe balcon sunt încă unele dintre cele mai dragi amintiri ale noastre.

Martie 2015

Echipa inițială a crescut la un număr de 15 membri și gestionăm un portofoliu de peste 50 de website-uri. Încercăm diferite strategii SEO și de conținut, devorând lecțiile și sfaturile primite din partea experților din domeniu și învățând tot mai mult în fiecare zi. Tot pe atunci reușim să ne perfecționăm și rafinăm tehnica de audit ale website-urilor, împreună cu protocolul nostru de lansare a site-urilor care face procesul mai coerent și mai fiabil.

Octombrie 2015

La această dată, echipa noastră are deja peste 20 de colegi și colaboratori noi. De asemenea, ne extindem portofoliul de clienți și ne diversificăm munca (noi strategii și noi servicii, precum și noi arii de conținut pe care acum le abordăm cu o mai mare ușurință și abilitate). Deși expertiza noastră – la modul fundamental – a fost întotdeauna concentrată pe creare și optimizarea de conținut, acum suntem pregătiți să oferim servicii SEO avansate, mentenanță și dezvoltare de website-uri, marketing social media, link-building și management de reputație online.

Decembrie 2015

Ne-am mutat într-un alt birou, acesta putând să ofere confortul necesar celor peste 25 de membri ai echipei și să arate ca un adevărat sediu de companie. Suntem foarte mândri de felul în care am reușit să creștem și să învățăm împreună.

Martie 2016

Echipa noastră de bază trece printr-o serie de schimbări, oameni vin, oameni pleacă, dar, la final, toate acestea nu reprezintă decât oportunități și mai mari pentru noi de a ne transforma în ceea ce am dorit să devenim încă de la început. Acum avem peste 30 de membri în echipă – de la copywriteri și manageri de proiect la consultanți SEO, graficieni și specialiști în relații cu clienții. Divizia noastră de link-building se dezvoltă și ea foarte mult în această perioadă.

Septembrie 2016

Suntem pe piață cam de doi ani deja și, deși încă avem un lung drum de parcurs în față, suntem mândri și fericiți de ceea ce am realizat. Suntem peste 50 de membri ai echipei și colaboratori, și acum ne căutăm un nou spațiu pentru sediu și birouri. Portofoliul nostru numără peste 50 de clienți internaționali, sute de website-uri și de proiecte gestionate și o cantitate impresionantă de experiență SEO acumulată.

Ce ne propunem în 2017

✓ Să participăm la MozCon Seattle
☆ Să atingem pragul de 1 milion de dolari în câștiguri până la sfârșitul anului
☆ Să ne extindem portofoliul de clienți și pe piața din România
☆ Să ne mutăm într-un sediu și mai mare

Eşti gata să vorbim despre proiectul tău?