Te ajutăm să lansezi cu succes brandul tău în mediul online.

Un startup online trebuie să își facă simțită prezența și auzit numele într-o mare zgomotoasă de alte afaceri online similare.

Din acest motiv, ai nevoie de profesioniști cu experiență, încrezători în succesul lor, care să te ajute să te diferențiezi de concurență și să crești.

Servicii de strategie și consultanță

Analiză și consultanță de afaceri

Afacerea ta nu există într-un vid, ci într-un context determinat de tendințe, influențe externe, și jucători mari pe piața pe care vrei să intri și tu. În primul rând trebuie să știi cine alcătuiește competiția, ce fac deja bine competitorii tăi și care sunt ariile specifice în care tu poți face lucrurile mai bine. Serviciile noastre de consultanță în afaceri pornesc de la o analiză și o cercetare de piață detaliată, care va constitui ulterior fundația pe care se va construi planul tău de marketing.

Strategie de brand

Să construiești un brand de la zero necesită efort și expertiză. În același timp, este nevoie de diverse tipuri de cunoștințe și acțiuni specifice pentru ca brandul să ajungă în topuri, de la design la marketing și management al reputației. Compania noastră lucrează atât cu startup-uri cât și cu firme cu vechime, care vor să profite la maximum de potențialul lor online.

UX & arhitectura informației

Un site business nu poate exista în lipsa unei arhitecturi care să se desfășoare cursiv și fluent în background. Abilitățile și experiența noastră îți garantează crearea unui sistem arhitectural al informației stabil și coerent atât pentru brand-ul tău, cât și pentru prezența ta online.

Strategie de conținut și copywriting

Conținutul reprezintă în proporții egale mesajul și tonul cu care îl transmiți. Cu alte cuvinte, trebuie să știi exact ce să spui, cui să i-o spui și cum să o spui în mod optim pe orice canal ales. Serviciile noastre de consultanță se bazează pe atingerea tuturor acestor parametri. Scopul final al strategiilor noastre este acela de a te ajuta să formulezi și să direcționezi corect mesajul spre o audiență optim targetată.

Tu ai întrebări

… noi avem răspunsuri

Cum ar trebui să îmi construiesc și administrez website-ul?

Există un număr foarte mare de căi prin care poți construi o afacere online de succes. Consultanții noștri de afaceri sunt aici ca să te ajute să identifici cele mai bune și mai eficiente metode de a-ți dezvolta și gestiona site-ul, bazându-se pe experiența și know-how-ul echipei noastre. Beneficiind de input-uri valoroase de la echipa noastră multidisciplinară ce include designeri seniori, programatori, specialiști în marketing, arhitecți de informație, strategi și copywriteri creativi, serviciile noastre de consultanță îți oferă toate premisele pentru ca afacerea ta online să aibă succes.

Cum ar trebui să îmi construiesc brand-ul?

O campanie de lansare de brand răsunătoare va face cunoscut lumii, încă de la început, că ești un jucător responsabil și serios pe piața pe care ți-ai ales-o. O strategie de branding poate fi dificil de implementat dacă nu ai experiența și cunoștințele necesare. Strategii noștri de Creație te vor ajuta să definești, numești și comunici brandul tău astfel încât el să devină atractiv pentru audiența căreia te adresezi.

Cum ar trebui să îmi promovez și dezvolt website-ul?

Compania noastră lucrează cu experți în domeniul afacerilor online. Ei pot face cu adevărat diferența dintre succesul și eșecul website-ului. Iată ce îți garantăm:

  • Trafic de calitate spre website-ul tău care determină conversii, vânzări și interacțiuni relevante cu audiența ta;
  • Campanii de marketing digital care vor crea și spune povestea business-ului tău într-un mod atractiv;
  • Clienți fideli care se vor întoarce mereu la produsele / serviciile tale.
Ce medii mobile sunt cele mai potrivite pentru afacerea mea?

Folosirea mediilor mobile este într-o continuă expansiune, așadar prezența ta în astfel de medii reprezintă o garanție a succesului afacerii tale. Pentru a le oferi utilizatorilor o experiență valoroasă pe smartphone sau tabletă, afacerile online ar trebui să depună eforturi în crearea unor aplicații de mobil, versiuni mobile ale site-urilor lor sau website-uri responsive. În timp ce dezvoltarea unei versiuni de website prietenoasă cu mediile mobile implică niște costuri suplimentare, te costă mai mult pierderea aceastei ocazii, mai ales datorită popularității cu care sunt adoptate și folosite mediile mobile. Consultanții noștri de afaceri te pot ajuta să decizi corect ce format mobil este eficient și potrivit pentru afacerea ta.

Eşti gata să vorbim despre proiectul tău?