Unul dintre principiile după care se ghidează compania noastră este calitatea. Vorbim despre ea tot timpul. Pentru fiecare proiect în parte, stabilim cele mai înalte standard din industrie. Credem, de asemenea, că pentru a aduce un plus de valoare oricărui proiect pentru fiecare client în parte, trebuie să învățăm de la cei mai buni. Digital Web Properties a fost fondată cu trei ani în urmă, pe data de 8 septembrie 2014. În tot acest timp, echipa noastră a participat la nenumărate conferințe locale, evenimente de networking și cursuri naționale. Dar până la Mozcon nu mai participaserăm niciodată la o conferință cu reputație internațională de digital marketing.

A deveni parte din Mozcon, la Seattle, s-a dovedit a fi o experiență incredibil de satisfăcătoare pentru compania noastră. La început, ideea participării la un eveniment de o asemenea magnitudine, era puțin intimidantă. Am fost surprinși să aflăm apoi că cei mai mulți dintre experții de marketing cu renume mondial vorbesc deschis despre fricile, eșecurile și, în cele din urmă, succesele lor. Zborul de 17 ore a meritat fiecare secundă.

Reprezentanții noștri au avut astfel oportunitatea de a asculta specialiști ce reprezintă cele mai înalte eșaloane ale industriei și de a împărtăși la rândul lor cunoștințele dobândite cu membri-cheie ai echipei noastre.

Credem cu tărie că cele mai valoroase și importante resurse pe care le avem sunt oamenii care lucrează aici. De aceea dorim să trimitem cât mai mulți membri ai echipei la cele mai bune conferințe și evenimente de marketing digital din țară și străinătate. Vrem să învățăm, să ne dezvoltăm și să redefinim conceptul de calitate, mai ales pe piața românească.

Vrem, de asemenea, să cunoaștem mereu oameni noi, clienți și speakeri renumiți și să împărtășim la rândul nostru experiența noastră cu ceilalți jucători de pe piață. Numai prin învățare și formare continua putem face lucrurile să se miște și să crească în această industrie. Cu alte cuvinte, echipa noastră așteaptă cu nerăbdare viitoare astfel de evenimente!

wil reynolds

Prezentarea “I’d rather be thanked than ranked” la Mozcon de Wil Reynolds.

Prezentările noastre favorite:

  • How to Get Big Links, Lisa Myers.
  • Data-Driven Design, Oli Gardner.
  • Size Doesn’t Matter: Great Content by Teams of One, Ian Lurie.
  • I’d Rather be Thanked Than Ranked, Wil Reynolds.
  • How to Operationalize Growth for Maximum Revenue, Joanna Lord.
  • Facing the Future: 5 Simple Tactics for 5 Scary Changes, Pete Meyers.
  • The Truth About Mobile-First Indexing, Cindy Krum.
  • Winning Value Propositions for Crawlers and Consumers, Dawn Anderson.
  • The State of SEO & How to Survive Google’s Trojan Horsing of the Web, Rand Fishkin.

 

Ioana Sima

Ioana Sima

Chief Marketing Officer