În această perioadă, împlinim 3 ani de la înființarea companiei. Vom sărbători această aniversare pe 8 septembrie, și, ca de fiecare dată, vom privi în urmă cu încântare la traseul parcurs. Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de când am pornit împreună pe acest drum este că nu am fi realizat atâtea dacă nu am fi rămas mereu dedicați hotărârii de a ne perfecționa mereu. Asta ne face să fim deschiși către schimbare, către oportunitățile de a crește și de a învăța lucruri dinafara sferei noastre primare de expertiză.

diploma de absolvire gpec miriam cihodariu dwp

Una din metodele noastre preferate de a crește este să fim receptivi la ce ne pot învăța cei care excelează în diverse nișe ale domeniului. Prin participarea la cele mai relevante cursuri, conferințe și evenimente de networking, profităm din plin de oportunitatea de a ne perfecționa continuu. În acest an, Digital Web Properties a ales nișa de e-commerce ca noul sub-domeniu în care ne propunem să devenim o autoritate. Cel mai relevant eveniment românesc din e-commerce este Școala de Vară GPeC, care are loc în fiecare an în a doua jumătate a lunii august. Firește, trebuia neapărat să participăm.

Abrevierea GPeC vine de la Gala Premiilor în e-Commerce, și organizația este în acest moment liderul local în know-how-ul legat de magazine online, marketing-ul specializat pe e-commerce, UX și creștere. Am mai participat în trecut la conferințe organizate de ei și ne-a plăcut, așa că această școală de vară intensivă a fost pasul următor firesc pentru a ne aprofunda cunoștințele.

miriam cihodariu prezentare la scoala de vara gpec 2017

Reprezentantul nostru la GPeC, Miriam, prezentând un mini-audit UX și SEO + plan de marketing pentru un magazin online.

Participarea la școala de vară GPec ne-a depășit în final așteptările. Cursurile au fost top-notch, experiența de decenii în e-commerce a trainerilor s-a simțit considerabil, adăugând greutate reală informațiilor transmise, iar atmosfera generală a fost una efervescentă și prietenoasă.

Ce ne-a plăcut cel mai mult la Școala de Vară GPeC:

  • Faptul că a reunit și traineri și participanți din domenii de activitate variate și complementare;
  • Faptul că fiecare prezentare a fost atât abordabilă de către începători, dar și cu ceva nou sau provocator pentru cei mai avansați dintre noi;
  • Entuziasmul contagios al speakerilor și bucuria autentică pe care se simte că o au în legătură cu ce fac – asta e acel ceva în plus care nu poate fi înlocuit de nimic altceva;
  • Exercițiile practice și experiența hands-on pe care organizatorii s-au străduit să ne-o ofere;
  • Locația, peisajele verzi de deal și de munte, vremea ideală și pisicile pensiunii, luând parte vrând-nevrând la cursurile și activitățile în aer liber;
  • Noii prieteni, cunoștințe și contactele de networking de calitate pe care le-am câștigat pe parcursul întregii săptămâni;
  • Prezența de mentor a lui Liviu Taloi, competența concisă, brici, a Ralucăi Radu și a Anabelei Luca, umorul Game-of-Thrones a lui Horia Neagu, călătoria vizuală indusă de prezentarea lui Marian Hurducaș, exemplul de transparență și dialog deosebite adus de Roxana Magopet, entuziasmul Luciei Ciucă și incredibila atenție la detalii de UX a Andrei Radu.

pisica de la scoala de vara GPeC 2017

Un localnic care n-a avut de ales, trebuind să participe la cursurile în aer liber de după-amiază ale școlii GPeC.

Școala de vară GPeC 2017 a fost o experiență care ne-a adus beneficii pe termen lung în Digital Web Properties. Așteptăm cu încântare evenimentele viitoare!

 

Miriam Cihodariu

Miriam Cihodariu

Ecommerce Strategy Director

Miriam a făcut parte din grupul inițial de 4 copywriteri care a pus bazele companiei noastre, după care ne-am dezvoltat împreună. Background-ul ei este unul academic, în cercetare socială și antropologie. O fascinează oamenii și ce îi motivează, precum și schimbările pe care le aduce spațiul digital. De aici îi vin creativitatea și rapiditatea cu care învață lucruri noi.